Лого на списание ОК Авто Списание ОК АвтоПечатна рекламаСписания ОК АвтоАвто къщи - информация за търговци на автомобилиКонтактна информация за връзка с нас
  Ferrari

Периодичност: 1 сп. месечно
Тираж: 15000 бр.
Формат: А5
Страници: 40 стр.
Цветове: изцяло пълноцветно
Обрязан формат: 145 х 205 мм
Хартия: 80 гр. гланц
Корици: 170 гр. + ламинат
Разпространение: безплатноИнформация за търговци на автомобили и авто къщи

ОК Авто е едно от списанията издавани от ОК Медия Груп и разпространявани напълно безплатно на територията на град София. Списанието е ефективен посредник между купувачите и продавачите, като достига до 10000 читатели месечно, които активно търсят да закупят автомобил, да подобрят и тунинговат настоящия си автомобил или да намерят информация за сервизи, газови и метанови уредби, авто мивки и авто аксесоари. Поради продуктовата си насаченост рекламата в ОК Авто се явява пряка причина за увеличени продажби на рекламираните автомобили, както и чувствително увеличава посетителите директно на място.

Списанието е малко и лесно за пренос и употреба, а освен адреса и телефоните на продавачите, ние публикуваме и мини карта на района с точното местоположение на авто къщите с което улесняваме купувачите да стигнат до точната авто къща с минимални усилия. За по-лесно търсене сме добавили ценови индекс в който всички автомобили представени в списанието са подредени в ценови групи (до 3000 лв. от 3000 до 5000 лв., от 5001 до 10000 лв. над 10000 лв.)

Важно е да се отбележи, че списанието е изцяло пълноцветно и всички обявени за продан автомобили са представени със цветна снимка, цена и кратка информация за модела.

ОБАДЕТЕ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА ДА ВИ ИЗПРАТИМ ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПИСАНИЯТА НИ И ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА - 089 33 77 160

 


Списание ОК Авто
ОК Авто ... Карта на сайтаКарта на сайта

Списание ОК Авто | Реклама | Излязли броеве | Автомобили и авто къщи в София | Контактна информация | Условия за ползване | Отказ от отговорност | Карта на сайта|

CopyRight © 2008 ОК Медия Груп